Новина

  • Начало
  • Новини
  • ДЮА Спартак с призови места от Голдън Добруджа къп

ДЮА Спартак с призови места от Голдън Добруджа къп

ДЮА Спартак с призови места от Голдън Добруджа къп

  • Новини
Представителите на ДЮА Спартак Варна спечелиха шампионска титла и завършиха с призови позиции участието си в 10-о юбилейно издание на турнира за подрастващи Голдън Добруджа къп. Двубоите се проведоха на терените в Албена и Оброчище. Набор 2011, воден от Миша Милошевич спечели надпреварата, след като на финала се наложи над тима на Звездичка с 3:1 след изпълнение на дузпи, а в редовното време нямаше попадения. Първият тим на соколите в тази възраст финишира втори в крайното класиране, което бе по точкова система. Соколите спечелиха 3 мача с отбелязани 17 безответни гола като отстъпиха само на формацията с година по-големи на Дунав, при това с попадение получено от дузпа.
Родените през 2012-а г спартаковци с треньор Искрен Пенчев спечелиха сребърни медали като във финала отстъпиха на Приказките с 0:2. В полуфинала отборът отстрани Фратрия след убедителен успех с 5:0.
При набор 2015 Спартак, воден от Айдън Ариф участва с два отбора, които финишираха втори и трети.
Родените през 2016-а г малки соколи с треньор Калоян Димитров също се представиха с две формации като спечелиха второ място след загуба от Черно море с 0:1 във финала и четвърто място.
Най-малките футболисти, родени през 2017-а г с наставник Николай Василев стигна до финал, където отстъпи на Добруджа след като в полуфинал се наложи над Черно море с дузпи с 4:2.

Интересуваш се от Академия "ФК Спартак Варна"?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори